30 Μάιος 2021 ARiaNikakPR

New Business Partner Patroklos Stellakis

An established photographer has joined AriaPR Public Relations Agency

New Business Partner Patroklos Stellakis

Ένα καινούργιο μέλος προστίθεται στην ομάδα του ARIAPR! Ο φωτογράφος Πάτροκλος Στελλάκης θα είναι μαζί μας στην δημιουργία όλων των φωτογραφικών projects των περιοδικών και το σύνολο των δραστηριοτήτων του ARIAPR Public Relations Agency.

Ο Πάτροκλος έχει εργαστεί για περισσότερα από 20 χρόνια σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία, το Έψιλον, το Gourmet, το Wine, τις Ελληνικές Κατασκευές, το Villas, το Appartments, το Maison De Campagne, τον Εφοπλιστή, τις Εκδόσεις Liberis κ.λπ. Ο Πάτροκλος θα συνεργαστεί στενά μαζί μας για το περιοδικό Wine Illusion, το περιοδικό Diplomatic Issues και όλα τα έργα της εταιρείας μας. Η επαγγελματική του προσέγγιση και η δημιουργική φωτογραφική του ματιά έχουν πολλά να μοιραστούν και να δημιουργήσουν για την ομάδα μας και τους πελάτες μας.

Ο Πάτροκλος Στελάκης έχει μια επιτυχημένη καριέρα και πλούσιο υλικό στην Αρχιτεκτονική Φωτογραφία, Φωτογραφία Φαγητού & Εστιατορίου, Διαφημιστική Φωτογραφία, Editorials και Art.

Πριν ενταχθεί στην ομάδα μας είχε ήδη δημοσιεύσει 2 άλμπουμ φωτογραφίας. Επίσης, είχε τη χαρά να συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις φωτογραφίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ασχολείται στενά με την ακαδημαϊκή κοινότητα στο χώρο της Art Photography και έχει οργανώσει μια σειρά σεμιναρίων για την τέχνη της ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

Για εμάς είναι βασική προτεραιότητα να συνεργαζόμαστε μόνο με κορυφαίους επαγγελματίες για όλες τις πτυχές των δημιουργικών υπηρεσιών μας. Θέλουμε να διασφαλίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας και ο φωτογράφος Πάτροκλος Στελάκης είναι εδώ για να ενισχύσει τους στόχους μας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του και ανακαλύψτε το σύνολο της επαγγελματικής του πορείας στο www.stellakispatroklos.com και συνδεθείτε μαζί του στο LinkedIn.

 

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας, Πάτροκλε Στελλάκη!

 

Patroklos Stellakis

, , , ,

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας

Προφίλ Εταιρείας

Our work moves people

Let’s find out how to work together and create something meaningful & valuable

el